🔍 Posicionament SEO: auditem la teva web

2 de febrer de 2021

|

  Solicita tu Informe SEO

  [recaptcha]

  La majoria de webs que analitzem el seu posicionament SEO tenen greus problemes de programació que fan que sigui molt difícil pujar posicions en els cercadors, fent impossible que et trobin possibles clients, o el que és pitjor, que aquests clientes es vagin a la teva competència.

  Google utilitza més de 200 variables en el seu algoritme per posicionar la teva web. Algunes variables tenen més pes que altres i sobre moltes d’aquestes variables podem actuar i controlar-les.

  200 variables?

  Doncs si, 200 variables aproximadament. Y Google les posa totes a la seva particular coctelera, les agita ben agitades i les serveix en forma de posicionament SEO de la teva web, y a més cada vegada que Google canvia el seu algoritme, algunes d’aquestes variables guanyen més pes en detriment d’altres, o apareixen noves. Algunes de les més conegudes, que no les més importants, són:

  • Paraules claus o keywords
  • Títol de la web
  • Descripció de la web
  • Qualitat dels textos de la web
  • Velocitat de càrrega de la web
  • Velocitat del teu servidor
  • Antiguetat del domini
  • …i així fins a 200… (uff!)

  No ens anem a estendre molt, per no marejar el personal, però ens trobem per exemple amb moltíssimes webs que no compten amb una Descripció, és a dir, no li estem dient a Google a què ens dediquem, de manera que Google ho intentarà esbrinar pel seu compte… i no sempre la seva intel·ligència artificial encerta.

  A la fotografia adjunta podràs veure una auditoria real que hem realitzat a una web. Com pots veure, no arriba a l’aprobat, quedant-se en un 3,9 sobre 10 punts.

  Si et fixes en les barres de colors, podràs veure les variables analitzades que estan correctes, en verd, alguns aspectes a millorar, en taronja, i finalment el munt d’errors que arrossega la web en vermell. Aquí és on actuarem, per fer créixer la barra verda, disminuint la vermella.

  Amb això aconseguirem millorar posicions al buscador de referencia: Google.

  I que he de fer?

  Des de Nímia Comunicació et podem ajudar a millorar el teu posicionament web, analitzant en profunditat el teu site, i seguidament posant-nos mans a l’obra perquè la teva web pugi com l’escuma, i com a conseqüència, puguis atreure més públic de qualitat a la teva web o a la teva web de venda en línia.

  Així doncs, millorar el posicionament SEO si la teva empresa és de Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Valls… o voltants, no dubtis a contactar amb nosaltres per què et realitzem un estudi SEO bàsic. D’aquesta manera sabràs la salut de la teva web i sense cap compromís t’assessorarem.

  Pots omplir la sol·licitud del formulari.

  També pots trucar al 977 320 684 o enviar un correu a oscar@nimia.net.

   Solicita tu Informe SEO

   [recaptcha]