El certificat SSL és important per a la seguretat del teu web. Amb un certificat SSL li estàs dient a tots els teus clients (i també li estàs dient a Google), que el teu web és de fiar, i que quan emplenis un formulari o subministris qualsevol dada, aquestes viatgaran per la xarxa de forma segura i indesxifrable.

SSL són unes sigles en anglès que no necessites conèixer, el que si que necessites saber és que les webs segures, les webs certificades són millor vistes per Google i això es reflecteix en que Sant Google les posiciona millor en les seves cerques.
Segur que has navegat per internet i has vist webs que en la barra de navegació tenen un http:// i unes altres un https:// i segur que t’has fixat que hi ha webs que tenen un candau verd i altres webs que no ho tenen.

Doncs les webs amb l’https són molt més segures que les webs http… i si et fixes bé, a la barra de la majoria de navegadors, t’apareixerà un candau verd. Aquest candau et garanteix que pots navegar tranquil·lament per aquesta web, ja que totes les teves dades estan protegides.

Pots comprovar en la nostra web que en la barra del navegador apareix un candau verd.

SSL-Certificado-seguridad-Nimia-Comunicacio

Què pasa si no el tinc?

Doncs si no tens el teu certificat SSL, el cercador Google et penalitzarà en les cerques i fins i tot pot ser que surti a la barra del navegador el missatge de Lloc No Segur, i això si que t’espantarà les visites, t’ho assegurem.

I si el tinc?

Google et premiarà, i tot i que només és una variable més del SEO de les més de 200 variables que utilitza Google per decidir el posicionament del teu web, tot suma al SEO.

En Nimia Comunicació hem optat per implantar el xifrat TLS en totes les webs dels nostres clients per ser el sistema més segur. Aquest xifrat va unit a un certificat expedit per una empresa independent i d’aquesta manera podem navegar de manera segura i evitar mals de cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *