💰 Kit Digital Tarragona Reus: Fins a 12.000€ per a la teva empresa

20 de desembre de 2021

|

Amb el Kit Digital Tarragona Reus, arriben els primers 500 milions d’euros dels fons Next Generation de la UE per digitalitzar la teva empresa. Accedeix a fins 12.000€ per empresa (Tarragona, Reus…) a fons perdut per a la teva nova web, comerç electrònic, xarxes socials, ciberseguretat, gestió de clients…

Ara és el moment? Contacta’ns i t’ho gestionem.

Vols més informació? Clica aquí

  Solicita tu kit digital

  El programa Kit Digital Tarragona Reus s’emmarca dins dels ajuts a la recuperació i transformació de les pimes espanyoles i es nodreix dels primers fons europeus Next Generation EU.

   

  El sistema es basa en subvencions directes i no reemborsables que s’hauran d’invertir en solucions digitals com ara:

  • Sitio web i presència en internet.
  • Comerç electrònic.
  • Gestió de xarxes socials.
  • Gestió de clients (CRM).
  • Serveis d’oficina virtual.
  • Comunicacions segures.
  • Ciberseguretat…

  Convocatòria oberta!

  Per accedir a la subvenció d’aquests primers 500 milions només has de fer un test d’autodiagnòstic per veure en quina situació digital es troba la teva empresa. Oferim a les empreses de Reus, Tarragona, Salou, Valls… un assessorament exclusiu i professional.

  Quan sapiguem el nivell de maduresa digital de l’empresa, que pot ser de tres tipus (inicial, intermedi o alta) es decideix quins serveis poden ser útils per al desenvolupament digital del negoci i se sol·licita l’ajuda.

  Una vegada sol·licitada la subvenció, l’administració decidirà (en un breu període de temps) si es concedeix o no l’ajuda directa. Els ajuts es concediran sota l’únic criteri de l’ordre de presentació.

  Primera convocatòria

  En aquesta primera convocatòria del Kit Digital Tarragona Reus adreçada a pimes, l’ajuda màxima que pot rebre cada empresa serà d’un màxim de 12.000€. Del total de l’ajuda l’empresari o autònom només haurà d’abonar el corresponent IVA dels treballs realitzats.

  En cas que l’ajut no arribi al total dels serveis contractats, l’empresa assumirà la resta, tot i que els ajuts estan pensats per cobrir la totalitat de les despeses.

  Durant l’any 2022 es llançaran noves convocatòries adreçades a micropimes i treballadors autònoms amb ajuts de fins a 6.000 i 2.000 euros respectivament. Contacta’ns i et mantindrem informat.

  Requisits

  Totes les empreses que vulguin beneficiar-se a Tarragona, Reus, Salou, Valls i la resta de localitats de la província del Kit Digital hauràn de complir uns senzills requisits:

  • Estar al corrent dels pagaments amb la Seguretat Social i lAgència Tributària.
  • No estar en concurs de creditors ni en situació de crisi.

   

  Per obtenir més informació podeu trucar-nos al 977 320 684 o enviar un mail a oscar@nimia.net. No esperis que el Kit Digital s’esgoti.

   Solicita tu kit digital