Arriben els primers 500 milions d’euros dels fons Next Generation de la UE per digitalitzar la teva empresa. Accedeix a fins 12.000€ per empresa a fons perdut per a la teva nova web, comerç electrònic, xarxes socials, ciberseguretat, gestió de clients…

Ara és el moment? Contacta’ns i t’ho gestionem.

Vols més informació? Clica aquí

kit-digital-next-generation-pymes

  Sol·licita el teu kit digital

  El programa Kit Digital s’emmarca dins dels ajuts a la recuperació i transformació de les pimes espanyoles i es nodreix dels primers fons europeus Next Generation EU.

  El sistema es basa en subvencions directes i no reemborsables que s’hauran d’invertir en solucions digitals com ara:

  • Sitio web i presència en internet.
  • Comerç electrònic.
  • Gestió de xarxes socials.
  • Gestió de clients (CRM).
  • Serveis d’oficina virtual.
  • Comunicacions segures.
  • Ciberseguretat…

  Convocatòria oberta!

  Per accedir a la subvenció d’aquests primers 500 milions només has de fer un test d’autodiagnòstic per veure en quina situació digital es troba la teva empresa.

  Quan sapiguem el nivell de maduresa digital de l’empresa, que pot ser de tres tipus (inicial, intermedi o alta) es decideix quins serveis poden ser útils per al desenvolupament digital del negoci i se sol·licita l’ajuda.

  Una vegada sol·licitada la subvenció, l’administració decidirà (en un breu període de temps) si es concedeix o no l’ajuda directa. Els ajuts es concediran sota l’únic criteri de l’ordre de presentació.

  Primera convocatòria

  En aquesta primera convocatòria adreçada a pimes, l’ajuda màxima que pot rebre cada empresa serà d’un màxim de 12.000€. Del total de l’ajuda l’empresari o autònom només haurà d’abonar el corresponent IVA dels treballs realitzats.

  En cas que l’ajut no arribi al total dels serveis contractats, l’empresa assumirà la resta, tot i que els ajuts estan pensats per cobrir la totalitat de les despeses.

  Durant l’any 2022 es llançaran noves convocatòries adreçades a micropimes i treballadors autònoms amb ajuts de fins a 6.000 i 2.000 euros respectivament. Contacta’ns i et mantindrem informat.

  Requisits

  Totes les empreses que vulguin beneficiar-se a Tarragona província del Kit Digital hauràn de complir uns senzills requisits:

  • Estar al corrent dels pagaments amb la Seguretat Social i lAgència Tributària.
  • No estar en concurs de creditors ni en situació de crisi.

  Per obtenir més informació podeu trucar-nos al 977 320 684 o enviar un mail a oscar@nimia.net. No esperis que el Kit Digital s’esgoti.

   Sol·licita el teu kit digital